Sisteme detecție incendiu

Price Banks dispune de sisteme complexe de securitate, detecție și avertizare la incendiu cu monitorizare permanentă, care detectează în cel mai scurt timp orice alarmă de incendiu și emite semnalul adecavat pentru asigurarea intervenției.

Pardoseală epoxidică

Pardoseala arhivei este pe baza de rășinoase și vopseli epoxidice, concepute pentru a oferi rezistenţă chimică, rezistență la foc și apă. Marele avantaj al lor este că sunt igienice și foarte ușor de întreținut.

Uși antifoc

Arhiva Price Banks dispune de usi metalice rezistente la foc care asigura protectia la foc, cu o rezistenta de 120 minute. Usile sunt avizate tehnic de catre Inspectoratul General al Corpului Pompierilor Militari.

Trape de fum (cupolete)

Spațiile de depozitare sunt prevăzute cu trape de evacuare a fumului amplasate în acoperiș. Deschiderea acestor dispozitive se va comanda automat de la centrala de incendiu, dar și manual prin butoane amplasate astfel încât să poată fi acționate de la nivelul pardoselii.

Sistem control acces

Accesul în depozitul de arhivă se face pe bază de cartelă, fiind înregistrată fiecare intrare sau ieşire din depozite. Rolul sistemului este de protecție prin prevenție a punctelor vulnerabile ale depozitelor, avertizând asupra pătrunderii în spațiul supravegheat a persoanelor nedorite.

Monitorizare temperatură, umiditate

Spațiile de depozitare sunt prevăzute cu staţii de măsurare a temperaturii şi a umidităţii aerului care permit menținerea unui climat intern adecvat.

Price Banks acordă o deosebită atenție confidențialității informațiilor în posesia cărora se află în virtutea activității pe care o desfășoară. Societatea noastră a obținut o serie de certificări și acreditări care demonstrează eficiența sistemului de păstrare a confidențialității. Compania noastră este certificată ISO 9001:2000, pentru calitatea serviciilor de arhivare documente si ISO / IEC 27001:2006, pentru că are implementat și menține un sistem de management al securității informațiilor. Procesele descrise în Sistemul de Management al Calității se implementează în mod adecvat, iar organizația își îmbunătățește constant acest sistem.